Gaming Mus

En god gaming mus er mere end bare en mus, og derfor skal du heller ikke blot vælge den første og den bedste, du ser. Enhver anstændig gamer mus tilbyder nemlig god tracking og standard ’click & scroll’, men er din behov mere detaljere end det, hvilke de ofte er hos den garvede gamer, så er der altså langt flere funktioner, du skal forholde dig til. Din nye gaming mus skal fx have specs, der passer til netop din gaming – og det gælder altså uanset, om du spiller MMO eller FPS. Derudover skal du forholde dig til faktorer som vægt, multifuntionalitet, greb og meget mere. Leder du således efter den helt perfekte gamer mus, så finder du den med garanti blandt vores store udvalg af gaming mus. Så gå endelig på opdagelse her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

It seems we can't find what you're looking for.

Gamer mus – derfor skal du have én

Er du enten nybegynder eller garvet indenfor gaming, så ved du sikkert også, hvor vigtig din mus kan være for dit spil. Har du desuden gamet i mange år, har du sikkert også opdaget, hvor meget der er sket med computermusen, siden den så dagens lys for første gang. Langt de fleste computermus er i dag optiske eller med laser, hvorfor rigtig mange gaming mus også har et lys med rødligt skær – dette kaldes en optisk gamer mus. Det rødlige skær kommer nemlig fra det optiske lys, som musene sender ud. Derudover har disse mus et lille kamera, der filmer, hvordan lyset skinner ned i din bordflade. På den måde kan kameraet nemlig beregne i hvilken retning, du bevæger din mus. Det er på næsten samme vis, at en lasermus fungerer – denne type gaming mus har bare et usynligt lys.
Her hos GameNow tilbyder vi blandt andet en optisk gamer mus med LED lys. Vi tilbyder naturligvis kun de bedste af de bedste gaming mus, hvorfor du kan være helt sikker på at få masser af kvalitet for dine penge ligegyldigt, hvilken type mus, du ønsker at tage med hjem herfra.

Skal jeg vælge en trådløs gaming mus?

En tommelfingerregel om computermus er, at dem led ledning er hurtigere end dem, der er trådløse. Dette er også helt korrekt, men når du bruger din gaming mus, vil du hverken kunne se eller mærke forskel. Vælger du at tage en god gamer mus med hjem, vil du nemlig ikke opleve nogen synlig forskel på hverken hastigheden eller præcisionen af de to. Typisk har en trådløs gaming mus en polling rate på max 500 Hz, mens en gaming mus med ledning typisk har ca. 1000 Hz.

Selvom det kan lyse voldsomt, så drejer det sig faktisk kun om en forskel på 1 millisekund, og for at du kan fornemme den mindste forskel, kræver det altså, at du har en skærm med en enormt hurtig refresh-rate.

Stort udvalg af gamer mus hos GameNow

Her hos GameNow tilbyder vi altså et både stort og spændende udvalg af gamer mus, og er du således på udkig efter netop dette, så er du altså kommet til det helt rette sted. Vi garanterer, at du finder din drømme mus her hos os, og vælger du at købe den lige her på webshoppen, sørger vi desuden for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. På den måde har du nemlig mulighed for at kommehjem med en billig gamer mus, men helt uden, at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af gaming mus lige her på siden, og find netop din favorit allerede i dag!

Fantastisk service og hurtig levering

Hos GameNow leverer vi en række forskellige gaming mus til yderst fordelagtige priser. Du kan derfor godt afslutte din søgen på den perfekte gamer mus – vi har nemlig med garanti den gaming mus, du går og leder efter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af gamer mus eller blot til noget helt andet, skal du være velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 50 62 92 42, eller du kan udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden – vi glæder os til at høre fra dig!

Product Categories

Scroll til toppen