POWER SERIES

Med vores Power Serie får en PC der er bygget af kvalitets komponenter og samlet af professionelle, der kræser for detaljerne i PC’erne, samt tester PCerne inden afsendelse. 

Power serien er solid computer serie, som passer godt til den nye og gamle gamer. Du får en solid CPU, plads til spil og grafik kort der kan klare alle nye some Battlefield, Fortnite og meget mere uden problemer. 

Vi har sørget for at der er en god strømforsyning og grafikkort i alle PCerne, og de vil være køreklar med Windows 10 ved levering. 

Intel power gamer serien

Intel Power Gamer er bygget til den kræsne gamer, der ved hvad kvalitet er, men samtidig ikke ønsker at spænge sparegrisen for at få en ny computer.  Computeren er udstyret med en solid CPU fra Intel og et grafikkort der kan levere ca. 90 fps i krævende spil som Battlefield 5, når grafikken er på Ultra.

Intel Power Gamer Max er bygget til den gamer der ønsker det bedste og der ved hvad kvalitet er, men samtidig ikke ønsker at spænge sparegrisen for at få en ny computer.  Computeren er udstyret med en solid CPU fra Intel og et grafikkort der kan levere over 100 fps i krævende spil som Battlefield 5, når grafikken er på Ultra.

Når du køber en gaming pc fra GameNow, vil du modtage en PC der er klar med det samme. Sæt strøm til og du kan spille med det samme. 

AMD power gamer serien

AMD Power Gamer er en computer med masser af kvalitetskomponeter, der giver sikrer at du kan spille uforstyrret. 
Den kan klare spil som Counter-Strike, Minecraft, Roblox og Fortnite på høj grafik. Grafik krævende spil som Battlefield kan komme op på Ultra og stadig køre flydende på ca. 100 fps.

AMD Power Gamer Max er bygget til den gamer der ønsker det bedste og der ved hvad kvalitet er. Computeren er udstyret med en solid CPU fra AMD, der giver utrolig meget power for pengene og et grafikkort der kan levere over 100 fps i krævende spil som Battlefield 5, når grafikken er på Ultra. Det hele pakket ind i det top lækre H510 kabinet fra NZXT. 

Når du køber en gaming pc fra GameNow, vil du modtage en PC der er klar med det samme. Sæt strøm til og du kan spille med det samme. 

AMD POWER GAMER

AMD POWER GAMER MAX

intel power gamer

intel power gamer max

AMD POWER gamer

AMD Power Gamer er en computer med masser af kvalitetskomponeter, der giver sikrer at du kan spille uforstyrret. Grafikkort fra MSI der giver masser af FPS (Billeder pr sekund), men samtidig være i den billigere ende.
Vores Power Gamer serie er til gameren der ønsker en computer, der kan holde flere år, uden at behøve store opgraderinger.
Den kan klare spil som Counter-Strike, Minecraft, Roblox og Fortnite på høj grafik. Grafik krævende spil som Battlefield kan komme op på Ultra og stadig køre flydende på ca. 100 fps.

Specifikationer:
AMD RYZEN 3100 PROCESSOR
16GB 3000MHz DDr4
480GB SSD
MSI GTX 1660
750W Strømforsyning
Fourze T320 med RGB

 

AMD POWER gamer MAX

Specifikationer:
AMD RYZEN 7 3800X 
16GB 3000MHz DDR4
RTX 2060
480GB SSD
750W Strømforsyning
NZXT H510 Kabinet

INTEL POWER gamer

Intel Power Gamer er bygget til den kræsne gamer, der ved hvad kvalitet er, men samtidig ikke ønsker at spænge sparegrisen for at få en ny computer.  Computeren er udstyret med en solid CPU fra Intel og et grafikkort der kan levere ca. 90 fps i krævende spil som Battlefield 5, når grafikken er på Ultra.

Specifikationer:
INTEL I5-10400F
16GB 3000MHz DDR4
480GB SSD
GTX 1660 
750W Strømforsyning
Fourze T320 med RGB

 

 

INTEL POWER gamer MAX

Intel Power Gamer Max er bygget til den gamer der ønsker det bedste og der ved hvad kvalitet er, men samtidig ikke ønsker at spænge sparegrisen for at få en ny computer.  Computeren er udstyret med en solid CPU fra Intel og et grafikkort der kan levere over 100 fps i krævende spil som Battlefield 5, når grafikken er på Ultra.

Specifikationer:
INTEL I5-10400F
16GB 3000MHz DDR4
480GB SSD
RTX 2060
750W Strømforsyning
Fourze T320 med RGB

 

 

Scroll til toppen