START DIN GAMING KARRIERE

MED VORES NYE ENTRY SERIE

Entry serien er solid computer serie, som passer godt til den nye gamer. Du får en solid CPU, plads til spil og grafik kort der kan klare Counter-Strike, Minecraft og Fortnite.

FIND DIN NYE GAMING PC HER

BYG SELV

Byg din helt egen gaming pc

Er du interesseret i en byg selv PC, som du helt selv kan sammensætte, så den bliver præcis, som du går og drømmer om? Ved selv at bygge din nye gamer computer, kan du nemlig helt selv matche de ønsker og behov, som du har den. Med andre ord, har du altså mulighed for at komponere den, så den kan klare præcis de spil, du ønsker at spille på den.

ENTRY SERIE

Fra 4995,-

En gamer PC, der er lavet specielt til den nye gamer i familien, er vores serie af Entry gaming PC’er. I denne serie har du nemlig mulighed for at få en stationær gaming computer, der udelukkende er opbygget af komponenter af allerhøjeste kvalitet. Samtidig er det professionelle, der har samlet disse computere, og der er således blevet kredset om detaljerne. Er du således på udkig efter en solid gaming computer, der er perfekt til dig, der er ny indenfor gaming? Så kan du altså med fordel overveje at vælge én fra Entry serien, idet du får en gamer computer med solid CPU plads til spil og grafikkort.
H510_white-removebg-preview

POWER SERIE

Fra 5995,-

Er du dog på udkig efter en gaming PC, der passer perfekt til både den nye og den gamle gamer, så bør du overveje at tage et kig nærmere på vores computere fra Power serien. En sådan computer er desuden ligeledes sammensat af komponenter af allerhøjeste kvalitet, og enhver Power gamer PC tilbyder både en solid CPU samt plads til spil og grafikkort. Brug den eksempelvis til at spille Battlefield, Fortnite, Counter Strike og mange andre spil helt uden problemer. Når du køber en Power gaming PC hos os, vil din nye computer ved levering desuden være køreklar med Windows 10.
H510

HIGHEND SERIE

Fra 9295,-

En highend gaming PC er en decideret racerbil, og er du derfor på udkig efter en ualmindeligt avanceret gamer computer, som kan trække alle de nyeste spil på de allerhøjeste grafik indstillinger? Så kan du altså med stor fordel tage et kig på vores fine udvalg af highend gaming computere. Vælger du nemlig at tage hjem med en highend gaming computer, vil du have en computer, der fortsætter med at være både hurtig og god i lang tid – oftest i flere år frem. Med andre ord, er det ikke et køb, men en investering – og du vil med garanti blive glad for den!

TILBEHØR TIL DIN GAMING PC

brug for hjælp?

Vi sidder klar til at rådgive dig alle hverdage. Du kan ringe til os indenfor vores åbningstider ellers kan vores kontakt formular findes her.

Telefon: 50629242

Email: info@gamenow.dk

Scroll til toppen